Gattyán cége a tulajdonosa a LiveJasmin oldalnak, ami nemzetközi szinten is piacvezetőnek számít az erotikus online tartalomgyártásban. Gattyán vagyonát a Napi.hu A 100 leggazdagabb 2013 című kiadványa 118 milliárd forintra becsülte a 2012-es 98 milliárd és a 2011-es 33 milliárd után. Ezzel a harmadik leggazdagabb magyar volt az idei listán.

A 444.hu úgy tudja, hogy a szerverek már nyáron, az azokat hosztoló 60 rendszergazda pedig ősszel Luxeumburgba költözött, 300 alkalmazottnak, köztük 100 fejlesztőnek pedig most szóltak, hogy választaniuk kell, követik-e a céget külföldre. A Docler Holding marad Magyarországon, mivel Gattyánnak vannak itt egyéb érdekeltségei is. A 444.hu szerint Luxemburgban új céget alapít.

Ő volt a legnagyobb magánadózó

Állítólag a vállalatnál megelégelték a rendszeres, nagy erőkkel végrehajtott NAV-ellenőrzéseket, ez is szerepet játszhatott a költözésben. Gattyán fizeti évek óta a legtöbb személyi jövedelemadót Magyarországon, erről a napi.hu-nak májusban adott interjúban is beszélt: "Minden forintot itthon adózom le, és ezzel, úgy tűnik, a kevesek közé tartozom. A cégcsoport egyik vállalata a 41. legnagyobb adózó Magyarországon. Nagyon sokra tartom a 100 leggazdagabb magyar kiadványt, és az itt közölt rangsort, de érdemes lenne egyszer egy olyan listát is összeállítani, amely a magyar milliárdosok által befizetett személyi jövedelemadó alapján rangsorol."

Az információkra még nem reagált a Docler Holding.

Gattyán György alapvetően a felnőttiparra építő cégbirodalma 2012-ben is túlnyomórészt külföldről hozta bevételeit, forgalmuk meghaladta a 25 milliárd forintot, amiből 14,5 milliárdot vettek ki osztalékként a tulajdonosok. A cégekről és eredményekről bővebben itt olvashat.