Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Nyári ingatlanvásárt indít a CIB-csoport: 2015. július 15. és október 1. között akár 25 százalék kedvezménnyel kínál 25, a csoport tulajdonában lévő fővárosi és vidéki ingatlant eladásra - közölte a pénzintézet. Ezek között megtalálhatók irodák, hotelek, ipari- és kereskedelmi ingatlanok, valamint lakóépületek is.

A CIB reményei szerint a program vonzó befektetési lehetőséget jelenthet mind a lakhatási, mind a nem lakáscélú ingatlant vásárlók számára az újraelőállítási költségnél alacsonyabb áron - miközben az ingatlanpiac jelentős fejlődést mutat.

Az ingatlanok a www.recovery-ingatlan.hu weboldalon tekinthetők meg. A frekventál ingatlanok között eladásra kínálnak egy belvárosi, Bajcsy-Zsilinszky úti étterem-pizzériát is, ennek irányára 93,75 millió forint plusz áfa (az eredeti ár 125 millió forint volt). Eladó a budai Mammut 1. bevásárlóközpontban található squash klub is nettó 70,87 millió forintért (az eredeti ár 94,5 millió volt).

Egy XII. kerület, Mátyás Király úti - Zugliget és Svábhegy határán található - lakás is vevőre vár egy négylakásos társasház felső két szintjén. A 243 négyzetméteres lakásban hat és fél szobát alakítottak ki; az ingatlan 85 százalékos készültségi fokon áll, így a tulajdonosoknak lehetőségük van saját ízlésük szerint kialakítani a lakás képét. Az akciós ár 68,32 millió forint plusz áfa (az eredeti 91,1 millió volt).

Az ipari ingatlanok között eladnának egy közel háromhektáros telken álló tatabányai húsüzemet is, nettó 162,75 millió forintért (az eredeti ár 217 millió forint).

Befektetésként kínálnak egy XIV. kerületi bemutatótermet és raktárat, ami korábban állatgyógyászati szakáruház volt, 122,06 millió forint plusz áfa irányáron (az eredeti ár 162,75 millió volt). A telek hétezer négyzetméteres 15 parkolóhellyel, az épület 2,9 ezer négyzetméteres, s ennek közel harmada bérbe van adva - ez évi 4,8 milliós bevételt hoz.