A Tabán irodaházat a Diófa Alapkezelő által kezelt Magyar Posta Takarék Ingatlan Befektetési Alap vásárolta meg 2016 júniusában. Az ingatlan eladója az Indotek Csoporthoz tartozó Reconcept Ingatlanalap volt.

Bel-Buda a legkedveltebb iroda alpiacok között foglalja el méltó helyét, csupán 8 százalékos üresedési rátájával magasan kiemelkedik a többi lokáció közül. Befektetési szempontból az elhelyezkedés egy irodaház sikerének alappillére, e mellett a Tabán irodaház megfelelő műszaki állapota is adott ahhoz, hogy az Alap egy hosszú távon sikeres és értéket teremtő projektet tudjon magáénak. - mondta Vas László, az Diófa Alapkezelő ingatlanbefektetési vezetője.

Budapest kimagasló mikrokörnyezetében, a 2002-ben épült kétezer négyzetméteres irodaház korához képest kiváló műszaki tartalommal és 100 százalékos bérbeadottsággal rendelkezik. Ezzel a sikeres tranzakcióval az alapkezelő összesen nyolc modern budapesti irodaházra bővítette iroda ingatlan portfólióját, melynek összterülete meghaladja a százezer négyzetmétert.