Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A bejelentés szerint 2015-től a kereskedelmi ingatlanszektor vezető online médiuma, az iroda.hu a lakossági ingatlanhirdetésben piacvezető ingatlan.com-hoz tartozik, így az Arkon Zrt. teljes körűen ki tudja szolgálni az ingatlanpiac valamennyi szereplőjét - tulajdonosokat, ingatlanközvetítőket, vevőket, bérbeadókat és bérlőket - mind a lakossági, mind a kereskedelmi szegmensben.

A teljes ingatlanpiacot lefedő médiacsoport jelenleg egyedülálló Magyarországon, amely a remények szerint tovább tudja fejleszteni az iroda.hu termékeit, és ki tudja aknázni az ingatlan.com-ban rejlő egyéb lehetőségeket is - emelte ki Mészáros Dávid, az ingatlan.com-ot üzemeltető Arkon Zrt. alapító-tulajdonosa.

A kereskedelmi ingatlan üzletágat továbbra is Kalmár Zoltán, az iroda.hu alapítója, és csapata viszi tovább. Az iroda.hu, a raktaram.hu, retail.hu mellett a nyomtatott termékek és a rendezvények is prioritást kapnak - hangsúlyozta Kalmár.

Az ingatlan.com 1998 óta piacvezető a lakossági ingatlanok területén, 2014-et 1 milliárd feletti árbevétellel zárta. A fúzióval és a teljes körűséggel járó szinergiák kihasználásától további növekedést várnak.