Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A miniszterelnök nem költözik a Várba, saját családi háza van, rezidenciát sem vesz igénybe, arról pedig a választók döntenek majd, hogy kinek a munkahelye lesz a Karmelita kolostor - reagált Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke az MTI-nek arra, hogy a Párbeszéd aktivistái a felújítás alatt álló budavári épületnél demonstráltak a beruházás ellen.

A miniszterelnök elégedett a jelenlegi munkahelyével, büszke arra, hogy az ország, sőt egész Európa egyik legszebb épületében dolgozhat - mondta a sajtófőnök. A Miniszterelnökség és a Miniszterelnöki Kabinetiroda az Országgyűlés kifejezett kérésére hagyja el az Országházat - húzta alá, hozzátéve: ebben a parlamenti ciklusban a miniszterelnök és a kormány irodái még az Országházban maradnak.

Havasi Bertalan elmondta: a jövő évi választáson a magyar emberek el fogják dönteni, hogy kinek a munkahelye lesz a most felújítás alatt álló épületegyüttes.

Megjegyezte: az odaláncolást "nem igazán tartja célravezetőnek, mert ha az ellenzéki politikusok mindenhova odaláncolják magukat, akkor hogyan fognak indulni a választáson?"

:(