Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Emlékeztetett: a cég a központ üzemeltetését egy éve vette át, tavaly 110 ezren látogattak el a nyolchektáros területen fekvő szórakoztatóközpontba. Az MTI híre szerint az S.D. Park Üzemeltető Kft. tavalyi évi gazdálkodási adatairól nem adott információt, annyit közölt, hogy az idén 30-40 százalékos árbevétel-növekedést terveznek. Az idegenforgalmi komplexum fejlesztésére 2012-ben saját erőből 20 millió forintot fordítanak, amelyet további 48 millió forintos uniós pályázati forrással terveznek kiegészíteni. Ebből egyebek között egy szabadtéri színpadot építenek.

A balatonfüredi társaság a nyári szezonban több mint száz embernek ad majd munkát, beszállítóik között több helyi vállalkozás szerepel - mondta Zámbó Attila. Elmondta: eddig Siófok volt a balatoni éjszakai élet középpontja, de egyre inkább áttevődik a súlypont a Balaton északi partjára, ahol igény és kereslet is mutatkozik a színvonalas szórakozásra. Tihany, illetve Balatonfüred évről-évre nagyobb közönséget vonz.

Terveik szerint 2012-ben az éjjeli szórakozás mellett színvonalas nappali kulturális és sportrendezvényeknek adnak majd otthont Balatonfüreden, ahol 46 épületben 136 különálló ingatlan működik 83 tulajdonossal társasházi formában. A Sun Cityben hét bár, három diszkó, két étterem és egy 35 szobás "bulihotel" nyit ki május végén.