Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A kormány egy tavalyi határozatában az egyetem új campuszának és sportlétesítményeinek felépítését Budapesten a XII. kerületi Alkotás utca 48. szám és a Csörsz utca 2-4. szám alatti telkeken írta elő. Szerepelt még a listán a velencei új vízisport-telep és rekreációs központ kialakítása is. Ebből lett most továbbképző központ.

A felhívás nem tartalmazza a becsült ellenértéket, de a kormány a három projektre együttesen idénre 23,4 milliárd, jövőre 14,9 milliárd, míg 2019-re 6 milliárd forintot irányzott elő.

A velencei objektum összes nettó területe - a felújítás és az új építés együtt - 3108 négyzetméter. Lesz benne 28 szoba, 3 apartman lakás és egy 128 négyzetméteres rendezvényterem is. A parkolóban 40 autó fér el.

Ajánlatot az tehet, aki az elmúlt 5 évből rendelkezik - egyebek mellett - legalább egy 2358 négyzetméteres épület tervezési és kivitelezési referenciájával. Legalább egy lépcsőházat felújított, legalább 470 négyzetméter lapostetőt hő- és vízszigetelt és épített legalább egy 30 férőhelyes parkolót.

Az ajánlatok benyújtási határideje október 24. Az értékelésnél 70 súlyszámmal szerepel az ár, míg 30 súlyszámmal a minőség.