A bank közleménye szerint az új, ötmilliárdos ingatlanportfóliót piacra dobó kampányt a továbbra is pozitív ingatlanpiaci kilátások hatására indítja a csoport visszavett ingatlanok értékesítésével foglalkozó leányvállalata, a Recovery Zrt. A promóció során összesen öt darab lakóingatlanokból, valamint hat darab kereskedelmi ingatlanokból összeállított csomagot kínálnak eladásra 2017. március 1. és 2017. június 30. között.

A kampány 4 hónapos időtartama alatt havonta egy adott hónapban egy megyében vagy földrajzi régióban található csomagra tehetnek ajánlatot az érdeklődők. Az ingatlanok hat magyarországi régióban (Nyugat-, Közép és Dél-Dunántúl, Észak-Magyarország, valamint Észak- és Dél-Alföld) találhatók, és a csomagok kis mérete miatt helyi befektetők számára is érdekes befektetési célpontot jelenthetnek. A tizenegy csomag becsült összértéke meghaladja az 5 milliárd forintot.

Márciusban egy lakó és egy kereskedelmi ingatlanokból álló csomaggal indul a promóció, melyet áprilisban egy lakó és két kereskedelmi ingatlanokból álló csomag, májusban két lakó- és egy kereskedelmi ingatlancsomag, júniusban pedig egy lakó- és egy kereskedelmi ingatlancsomag követ.

A Recovery Zrt. 2016. utolsó negyedévében hasonló portfóliótranzakciót hajtott végre sikeresen. Azokban az ingatlancsomagokban huszonhét, főleg vidéken található lakóingatlan talált gazdára - olvasható a pénzintézet közleményében.