Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Genertel 5000 fő részvételvével felmérést végzett, hogy megtudja, milyen a magyarok kötődése az otthonukhoz, elégedettek-e jelenlegi lakóhelyükkel, meglévő lakásbiztosításukkal, terveznek-e esetleg költözést idén vagy jövőre, illetve, ha valóra válna egy kívánságuk az ingatlannal kapcsolatosan, mi lenne az. A felmérésben 5000 fő vett részt. Ennek 82 százaléka vidéki, 18 százaléka budapesti lakos.

A felmérésben résztvevők 83 százaléka saját tulajdonú ingatlanban él, 12 százalék albérletben, 5 százalék  szolgálati lakásban, öt százalékuk kertes házban él, 40 százalék társasházban vagy sorházban, a többi válaszadó tanyán vagy külterületen.

Meglepően elégedettek vagyunk

A  felméréséből kiderült, hogy a válaszadók 93 százaléka szereti jelenlegi otthonát.  A fentiekkel összefüggően, a magyarok nem szeretnek sűrűn költözni, háromnegyedük jól érzi magát az otthonában és az elkövetkező 1 évben nem is tervez költözést, se belföldre, se külföldre. Azok, akik fontolgatják az ország elhagyását idén vagy 2018-ban, alig teszi ki az 5000 fő egy százalékát.