Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Célegyenesben a Váci út kapujában épülő új irodaház a Váci úti V17 irodaház, a bokréta-ünnepség alkalmából ma bejárást tartott az ingatlant fejlesztő WING Zrt. Az eseményen Noah M. Steinberg elnök-vezérigazgató úgy fogalmazott, a V17 irodaházban a fenntarthatóság találkozik a legmagasabb szintű technológiával.

Az épületben az E.ON vállalatcsoport 8,5 ezer négyzetméterre írt alá hosszú távú elő-bérleti szerződést. Ide költözik a vállalat mintegy 600 budapesti dolgozója 2016 második felében. Az E.ON célja, hogy irodarészeiben a legújabb fejlesztéseket és innovációkat alkalmazza. A fennmaradó irodaterületek és a földszinti kereskedelmi helyiségek iránt is jelentős az érdeklődés.

Ilyen lesz a V17

A V17 irodaház terveit az Aspectus Architect építész stúdió készítette, generálkivitelezője a Market Építő, finanszírozója a K&H Bank. A komplexum 12,7 ezer négyzetméteren, hét emeleten kínál költséghatékony "A" kategóriás irodákat. A földszinten kávézót, éttermet és mintegy 900 négyzetméteres zöld, belső kertet alakítanak ki.

A V17 a BREEAM "very good" környezettudatossági védjegy elvárásainak megfelelően épül. Hosszútávon használható, újrahasznosítható, minimális környezetterhelésű anyagokat alkalmaznak, az üzemeltetés pedig energiatakarékos esz. A meleg vizet napkollektorok biztosítják, a gépészeti rendszerek egyedileg szabályozható, környezettudatos berendezések lesznek. A természetes szellőzést friss levegő befújás oldja meg, ahol hőcserélő hasznosítja újra az energiát. A természetes benapozást nagyméretű, szükség szerint árnyékolható üvegfelületekkel maximalizálják. A mélygarázsban 90 férőhelyes biciklitároló, zuhanyozó és öltöző kap helyet, valamint elektromos autó töltő építését is tervezik.