A pesti Belvárosban levő egykori Klotild palota teljes felújításával 102 szobás luxushotel jött létre, amelyhez hat vendéglátó egység, tetőbár és üzletek is csatlakoznak. Az épületet szállodáva a ház olasz tulajdonosa, a Beghelli család építette át, a projekt megvalósulásának teljes költsége 12 milliárd forint volt.

A szálloda és a vendéglátó egységek üzemeltetését a budapesti Mellow Mood Hotels csoport végzi. Az épületben helyet kapó Buddha-Bar étterem a világhírű Buddha-Bar franchise tagja lesz.(Prágában már évek óta sikeresen működik egy 36 szobás Buddha-Bar hotel, a budapesti szálloda lesz a világon a második és további szállodanyitások követik majd világszerte.)

Az üzlethelyiségek értékesítése, illetve kiadása nem halad zökkenőmentesen, most úgy néz ki, hogy az első boltban a tulajdonos Beghelli család lámpakereskedést nyit. Az olasz cég Európa egyik vezető fénytechnikai vállalkozása, gyárai Kínától Csehországig egy tucat országban működnek. A fővárosban hosszú idő óta ez lesz az első új ötcsillagos hotel, a szállodai szakma ugyanis a forgalom visszaesése miatt inkább kapacitáscsökkentéssel és bezárásokkal kénytelen szembenézni.