"A magyar parlament a mai napon (2013. június 21.) Fidesz-KDNP vezérletével, a balliberális oldal támogatásával elkövette azt a bűnt, amit a magyar törvényhozás a bolsevik diktatúrában sem mert megtenni, az ország fundamentumát - a magyar földet - oda dobta a nemzetidegen erőknek, a nagytőkének, a globális pénzhatalomnak" - áll az egyebek mellett a 2006-os őszi Kossuth-téri eseményeket szervező Szabad Magyarországért Mozgalom közleményében, amely szerint ezt a napot a rendszerváltás legsötétebb napjaként fogja a magyar történelem feljegyezni.

"Ángyán József a Kossuth téren megadta a nemzeti összefogás alapját, és ez a magyar föld megvédése a nemzet javára. A Szabad Magyarországért Mozgalom Ágyán József nemzeti erők összefogását célzó felhívását zászlóbontásnak tekinti, és nem csak támogatja, de részese is kíván lenni" - írják.

"Arra kérem a gyermekeink és a hazánk sorsáért aggódó nemzettársaimat, hogy támogassák Ángyán József küzdelmét" - fogalmaz a mozgalom vezetője, Takács András, egyúttal felkérve Áder János köztársasági elnököt, hogy a törvényt jelen formájában és tartalommal ne írja alá.