Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Bécsi úton a város felé vezető autósok eddig szabályosan, telezöld jelzés mellett kanyarodhattak a kétsávos út belső sávjából a Pomázi útra. Most azonban megváltozott a forgalmi rend: ezentúl már tilos balra kanyarodni, amire jól látható módon elhelyezett új táblák hívják fel a figyelmet. Ezenkívül pedig a héten az útburkolati felfestések cseréjét is megkezdték az útkezelő munkatársai - írja a lap.

A Pomázi út irányába haladó autósoknak a korábbiakban meg kellett várniuk, amíg a szembesávokban nem jöttek autók, és csak ezt követően kanyarodhattak. Emiatt gyakran feltorlódott a város irányába tartó forgalom, de hivatalosan nem ez az oka a mostani változásnak, hanem a baleset-megelőzés. A 10-es főút irányából kerülni az Ürömi körforgalomtól a régi Bécsi út-Aranyvölgy út-Pomázi úti felüljáró útvonalon lehet. (Jön a brutális sebességkorlátozás a városokban?)

A kereszteződésben 2 éve sebességmérésre alkalmas fix traffipaxokat helyeztek el. Egy tiltott kanyarodási manőver könnyen 50 ezer forintunkba kerülhet.