Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közleménye szerint 15 órától gyülekeznek a résztvevők a Szabadság téren, várhatóan 2-3 órás forgalomkorlátozásra kell számítani városszerte.

A felvonulás a Szabadság térről indulva a kis utcákon át a pesti alsó rakparton, a Közraktár utcán, a Petőfi hídon, az Irinyi József utcán és a Karinthy Frigyes úton keresztül eléri a Móricz Zsigmond körteret. Innen a Bartók Béla úton, a Szent Gellért rakparton, az Attila úton, a Váralagúton és a Lánchídon át a Széchenyi István térre érkeznek, majd a József Attila utca-Andrássy út-Hősök tere érintésével a Városligetben végződik a felvonulás.

A kerékpárosok elhaladásának idejére a Petőfi híd Nagykörút felől érkező gépjárműforgalmát a villamosvágányokra terelik. Az Irinyi József utcában, a Karinthy Frigyes úton, a Bartók Béla úton és a Szent Gellért rakparton csak a menetirány szerinti oldal forgalmát korlátozzák.

A biciklisfelvonulás útvonalán a keresztirányú forgalmat csak néhány percre korlátozzák majd, a kerékpárosok útvonalát ugyanakkor a közúti forgalom elől lezárják, és a forgalomkorlátozást a biciklisek elhaladása után szakaszosan oldják fel.

Módosul egyes BKK-járatok menetrendje is a korlátozások miatt, a 16-os buszok fél 5 és fél 7 között nem járnak, a 2-es villamos a Közvágóhíd felől csak a Kossuth térig jár délután, a 6-os villamos a déli vonalszakaszon nem közlekedik, helyette a 4-es villamos és pótlóbusz szállít utasokat. Terelt útvonalon közlekedik délután az M2A metrópótló, az 5-ös és 178-as busz, valamint a 75-ös troli. Rövidített útvonalon szállítja az utasokat a rendezvény idején a 15-ös és 115-ös, valamint a 212-es busz, illetve a 70-es és 78-as troli, a 105-ös busz pedig két szakaszon, megosztva közlekedik.

Szombaton filmforgatás miatt is lesznek korlátozások.