Lezárták a budai alsó rakpartot a Rákóczi híd és az Erzsébet híd között vasárnap kilenc óráig, valamint a Műegyetem rakpartot a Budafoki út és a Bertalan Lajos utca között vasárnap délig rendezvény miatt.

Szombat 14 órától vonulásos demonstráció miatt korlátozásra kell számítani a Blaha Lujza tér - Rákóczi út - Károly körút - Bajcsy-Zsilinszky út - Alkotmány utca - Kossuth Lajos tér útvonalon. Lezárták a III. kerületben a Raktár utcát a Szentendrei út és a Miklós utca között szombat délután három óráig rendezvény miatt.

Lezárták a VIII. kerületben a Mária utcát a Krúdy Gyula utca és a Baross utca között filmforgatás miatt vasárnap este tíz óráig. Lezárták a Klauzál teret is rendezvény miatt szombat éjfélig - olvasható a portálon.

Vasárnap egy futóverseny bolondítja meg a főváros közlekedését. Reggel fél nyolctól tizenegy óráig lezárják a budai alsó rakpartot a Mozaik utca és a Halász utca között, valamint a pesti alsó rakpartot az Eötvös tér és a Margit híd északi oldalán lévő felhajtó között. Vasárnap az Európa-nap alkalmából tartanak egész napos fesztivált és futóversenyt Budapesten.