Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Metrowagonmash vállalat csapata és vezetése nevében bocsánatot kért Borisz Bogatirjev, a Metrowagonmash vezérigazgatója a budapesti metró utasaitól azokért a kellemetlenségekért, amelyek a gyárukban felújított és korszerűsített metrószerelvényekkel történtek az elmúlt hetekben - derül ki a szerkesztőségünknek is eljuttatott közleményből.

A vezérigazgató ebben tájékoztat arról, hogy a Metrowagonmash folyamatosan egyeztet és kommunikál az M3-as metrót üzemeltető BKV-val, valamint Magyarország közlekedési hatóságával. Ennek részeként közös munkacsoportok jöttek létre, amelyek célja a jelenlegi helyzet elemzése, a beazonosított hibaokra alapozva további cselekvési tervek kidolgozása.

"A hatékony és pontos munkavégzés érdekében a Metrowagonmash Budapesten dolgozó szakértőit - akik részt vesznek a szerelvények üzembe helyezésében és támogatják azoknak a BKV általi üzemeltetését - vállalatunk főkonstruktőre irányítja" - közölte Bogatirjev.

A vezérigazgató szerint az elsődleges feladatuknak a korábbi problémák beazonosítása alapján olyan megoldások keresését tartják, amelyek növelik az üzemeltetés megbízhatóságát, és megakadályozzák hasonló esetek ismételt előfordulását.

Bogatirjev bízik abban, hogy a felújított vonatok hamarosan ismét visszakerülhetnek a vonalra.