A Széll Tamás séf, Szabó Kevin commis, Vomberg Frigyes coach és Szulló Szabina csapatkapitány alkotta magyar csapat, valamint a norvégok és a svédek mellett Franciaország, Izland, Finnország, Hollandia, Svájc, Belgium, Dánia és Észtország csapata lehet majd ott Lyonban a 2017-es világdöntőn.

A szerdai eredményhirdetésen a legjobb halételért járó különdíjat az izlandi csapat, a legjobb húsételért járó különdíjat a francia csapat vihette haza. A legjobb commis-nak járó díjat a svéd séf segítője kapta.

Az Index szerint Széll Tamás táljai nagyon szépen sikerültek a Bocuse d'Or európai döntőjében, a hal tál is teljesen belesimult a mezőnybe, a hús azonban kifejezetten kiemelkedően sikerült. A Budapesten megrendezett Bocuse d'Or-on minden alapanyag magyar volt, ami Széll Tamásnak kedvezett, hiszen a tengeri halhoz szokott erős skandináv versenyzőknek idegen volt a zsírosabb kecsege, amit sokat kellett pucolni.

Szintén magyar volt a szarvasborjú, Széll egyben hagyta és a szarvas combját, amitől az egész nagyon látványos lett és láthatóvá tette az alapanyagot A tálat külön kiemelte a közepén gomolygó füst.