Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Szombaton a Dunántúlon nagyrészt erősen felhős idő várható, másutt eleinte több órára kisüt a nap, majd délutántól mindenütt megnövekszik a felhőzet.

Reggel, délelőtt még csak inkább a Dunántúlon és délen elszórtan, délutántól azonban egyre több helyen várható eső, zápor, zivatar. Helyenként jelentős mennyiségű csapadék hullhat. Este, késő este a délkeleti megyékben heves zivatar is előfordulhat! A szél fokozatosan mindenütt északnyugatira, északira fordul, sokfelé megélénkül, időnként megerősödik. Zivatar környezetében átmenetileg viharos lökések is lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 30 fok között valószínű, északnyugaton, nyugaton várható a leghűvösebb, keleten, délkeleten a legmelegebb idő.

Szombat este általában borult lesz az ég, bár a Nyugat-Dunántúlon lehetnek kevésbé felhős területek is. A Dunántúl keleti felén és a Dunától keletre kiadós csapadékra; esőre, záporra, helyenként zivatarokra van kilátás. Délkeleten heves zivatar is lehet! A szél élénk, több helyen erős lesz, de zivatarok környékén viharos széllökések is lehetnek. Késő estére 14 és 23 fok közé csökken a hőmérséklet hasonló eloszlásban. Hajnalra 14 és 20 fok közé hűl le a levegő.

Vasárnap erősen felhős vagy borult lesz az ég, csak rövid időszakokra szakadozhat fel a felhőzet. Reggel, délelőtt főként a Dunától keletre várható eső, zápor, akár kiadós mennyiségű csapadék is hullhat. Délután másutt is előfordulhat szórványosan eső. Az északi szél megerősödik, a Dunántúlon egy-egy viharos széllökés is előfordulhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11 és 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 22 fok között alakul.