Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az M0-s autóút déli szektorán, az M1-es autópálya felé Diósd térségében a 9-es és 4-es km között munkavégzés miatt, sávlezárás és lassabb haladásra készüljenek.

Az M5-ös autópályán, Budapest felé az M0-ás csomópont közelében több jármű ütközött össze. A 27-es km-nél csak a külső sáv járható. A torlódás 2 km-es. (Nagyot változik az élet novembertől.)

Erős a forgalom az M3-as autópályán a városközpont irányába, a 14-es km-től telítettek a sávok. Szintén sokan haladnak az M2-es autóúton Göd közelében, ahol a Budapest felé haladók torlódásra készüljenek, a 4-es főúton Monor közelében, a 10-es főúton a solymári körforgalomtól befelé, a 31-es főúton Sülysáp és Mende között, valamint az 510-es főúton Dunaharaszti térségében az M0-s autóúti csomópont előtt - írja az Útinform.

A 84-es főúton, Simaság és Újkér között egy személyautó kamionnal karambolozott. A 88-as km-nél útszűkület mellett helyszínelnek.

Az M1-es autópályán Hegyeshalomnál a határátkelőnél a kilépő oldalon 1-2 km-es a kamionsor a külső sávon. A személyforgalom zavartalan.