Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Ma, vasárnap elsősorban a Dunántúlon fordulhat elő helyenként zivatar, viharos szél (60-80 km/h), lokálisan jelentősebb mennyiségű csapadék (15-25 mm) és jégeső (1 cm körüli vagy alatti átmérővel) kíséretében - adta hírül az Országos Meteorológia Szolgálat (OMSZ).

A Dunántúl nyugati, délnyugati részén egy-egy helyen intenzív vagy heves zivatar nem zárható ki (2 cm alatti jégátmérő, maximum 80 km/h-s széllökés, 25-30 mm körüli lokális csapadék). Négy megyére adtak ki vasárnapra elsőfokú veszélyjelzést.

Az előttünk álló éjszaka nem zárható ki villámtevékenység előfordulása az ország északi részén.

Hétfőn az Északi-középhegység térségében kialakulhat helyenként zivatar viharos (60-80 km/h) szél kíséretében, a délutáni, esti órákban akár egy-egy heves zivatar (maximum 90 km/h-s széllökés, 2 cm-es jégátmérő) is.

Ma az ország északkeleti felének kivételével 25, 26 fok körül, a nyugati és déli megyékben néhol már 27 fok fölött alakulhat a napi középhőmérséklet.

A hőség miatt négy megyére adtak ki vasárnapra másod-, illetve tíz megyére elsőfokú veszélyjelzést.

Hétfőn az ország nagyobb részén 27 fok felett alakul a nap középhőmérséklet, egyedül az Északi-középhegység térségében lehetnek jellemzőbbek a 25 fok körüli értékek.