Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Kedden északnyugat felől tovább növekszik a felhőzet, de az Alföld déli, délkeleti részein még alapvetően napos időre számíthatunk. Egyre többfelé várható eső, zápor, estig a középső területekig jut el a csapadékzóna. Éjszaka már keleten is több helyen eshet, ugyanakkor nyugat felől fokozatosan felszakadozik a felhőzet, hajnalra már csak a keleti határ mentén lehetnek felhős körzetek.

Kezdetben megélénkül, néhol megerősödik a délnyugati szél, majd a kora esti óráktól a szél északnyugatira fordul, átmenetileg többfelé megerősödik. A hőmérséklet kora délután 13 és 23 fok között alakul, 15 fok alatt az északi területeken marad a hőmérséklet. Késő estére 10 és 15 fok közé hűl le a levegő.

Szerdán országszerte több órára kisüt a nap, a délutáni óráktól növekszik meg nyugat felől a fátyolfelhőzet, számottevő csapadék sehol sem valószínű. Kedden a kora esti óráktól átmenetileg többfelé megerősödik az északnyugati szél, szerdán élénk, északkeleten néhol erős nyugati szélre számíthatunk. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 11 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán többnyire 16 és 20 fok között várható.