Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Vasárnap délután a köd feloszlása után többnyire fátyolfelhős, napos idő várható, de a Dunántúlon helyenként közepesen és erősen felhős területek is lehetnek. Csapadék nem valószínű. A déli, délkeleti szél napközben többfelé megélénkül, az Észak-Dunántúlon megerősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és 17 fok között alakul. Késő estére többnyire 5 és 10 fok közé hűl le a levegő, de az Észak-Alföldön és az Északi-középhegységben helyenként 0, 4 fok is lehet.

Vasárnapról hétfőre virradó éjjel többnyire fátyolfelhős idő lesz, de a Dunántúlon - különösen a nyugati határszélen - vastagabb felhőtakaró is kialakulhat. Hajnalban a Balatontól nyugatra elszórtan eső, zápor is előfordulhat. Helyenként - elsősorban az ország északkeleti harmadában, és a Dél-Dunántúl kevésbé felhős tájain foltokban köd képződik. A délkeleti szél a Dél-Alföldön és az Észak-Dunántúlon időnként megélénkül, másutt mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 3 és 8 fok között alakul, de északkeleten, keleten 0, +2 fok is lehet.

Hétfőn a Dunántúlon erősen vagy közepesen felhős idő várható, de a nyugati határszélen végig borult marad az ég. Az ország többi részén többnyire fátyolfelhős, napos idő ígérkezik. A Nyugat-Dunántúlon eső, záporeső is kialakul, másutt csapadék nem valószínű. A Dunántúlon az északira forduló szél többfelé megerősödik, máshol az északkeleti, keleti szél időnként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 3 és 8 fok között várható, de északkeleten, keleten helyenként 0,+ 1 fok is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet a Nyugat-Dunántúlon 7 és 10, az ország többi részén 11 és 16 fok között alakul, délkeleten lesz a legmelegebb.