Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Egy ember meghalt, egy súlyosan megsérült a 4415-ös úton Szikáncs közelében történt szombat délelőtti balesetben - tájékoztatta a Szabó Szilvia, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Egy személyautó Hódmezővásárhely felől Szikáncs irányába tartott, amikor a kanyarban a sofőr elvesztette uralmát a járműve felett, amely emiatt az árokba csapódott. Az eddigi adatok szerint a járműben utazó két ember nem kapcsolta be a biztonsági övet, és kiesett a gépkocsiból.

Az utas megpróbálták újraéleszteni a mentők, de már nem tudták megmenteni az életét, a sofőrt pedig súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

A műszaki mentés idejére az utat teljes szélességében lezárták, a forgalmat Óföldeák felé terelik.

Ma délelőtt az M7-es autópályán is halálos baleset történt.

Hárman meghaltak egy szolnoki balesetben

Halálos közlekedési baleset történt Szolnokon is szombat reggel, hárman a helyszínen életüket vesztették - tájékoztatott a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon. A nagy ködben egy kisbusz és egy nagyobb autóbusz ütközött össze nem sokkal háromnegyed hat előtt a 4-es út 99. kilométerénél, a Szent István hídnál - közölte S. Tóth Anikó, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság sajtószóvivője az MTI-vel.

A karambolban a kisbusz utasai közül hárman meghaltak, két elhunytat a szolnoki tűzoltók feszítővágóval emeltek ki a járműből. Az első információk szerint nyolcan könnyebben, négyen súlyosan megsérültek.

A nyitókép forrása: MTI Fotó/Donka Ferenc