Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Fidesz az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében azt írja, máig nem tudják, hogy ki a baloldal valódi vezetője: Gyurcsány Ferenc, Mesterházy Attila vagy Bajnai Gordon. Hozzáteszik: azt sem tudják, hogy mit és mikor tudtak a baloldal vezetői Simon Gábor MSZP alelnök százmillióiról, mert nem hajlandóak elmondani.

A közlemény szerint csak azt lehet tudni, hogy a baloldal vezetői egymással többet vitatkoznak, mint politikai ellenfeleikkel, és szeretik megváltoztatni kéthetente a saját nevüket. "És azt is tudjuk, hogy egymást a gázrezsóra ültetnék fel, viszont ezek nem elegendőek kormányképes alternatívának" - fogalmaznak a közleményben.

Mesterházy Attila MSZP-elnök, a baloldali összefogás miniszterelnök-jelöltje szombaton jelentette be, hogy tévévitára hívja ki a miniszterelnököt április 5-ére. Hangsúlyozta: mivel a Fidesznek nincs programja és a "lakájmédia" sem kérdezi az ország gondjairól, ezért a kormányváltó erőknek kell szembesítenie a miniszterelnököt azzal, hogy mit tett ezzel az országgal. Amennyiben a kormányfő nem gyáva - folytatta - akkor kiáll erre a vitára.