Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az ország döntő részén szombaton és vasárnap is gyengén felhős időre számíthatunk sok napsütéssel. Erőteljesebb gomolyfelhő-képződés, zápor, esetleg zivatar szombaton az északnyugati és az északkeleti határvidéken, vasárnap a Dunántúl északnyugati felén és az Északi-középhegységben várható.

Vasárnap késő este azonban északnyugat felől hidegfront és a hozzá kapcsolódó zivataros csapadékrendszer éri el hazánkat. A változó irányú szél eleinte gyenge vagy mérsékelt lesz, majd éjjel fokozatosan délire fordul, és vasárnap napközben megélénkül, a Kisalföld térségében időnként megerősödik. Emellett zivatarok környezetében erős, esetleg viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 17 és 22 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 29 és 34 fok között várható.

Hétfőn a hidegfront átvonul az országon, ezért átmenetileg mindenütt megnövekszik a felhőzet. Napsütésre délelőtt főként keleten, délután a Dunántúlon számíthatunk. Összességében sokfelé valószínű zápor, zivatar, de a Dunántúlon délután már csak elvétve eshet. Az északnyugati szél megélénkül, időnként meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 16 és 22, a legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 31 fok között alakul, a Tiszántúlon lesz a legmelegebb.

Kedden ismét napos idő várható gomoly- és fátyolfelhőkkel. Számottevő csapadék nem valószínű, de elvétve futó zápor előfordulhat. Az északi szél helyenként megélénkülhet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 19, a legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 28 fok között alakul.