Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az Országos Meteorológiai Szolgálatnak az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzése szerint a 24 óra alatt várható jelentős mennyiségű csapadék miatt narancssárga, vagyis másodfokú figyelmeztetés van érvényben Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves, Nógrád és Pest megyében, valamint Budapest területén. Ezeken a területeken egy nap alatt több mint 30 milliméternyi eső hullhat.

Sok eső várható Bács-Kiskun, Békés, Csongrád, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Tolna és Veszprém megyében is, ezeken a területeken 24 óra alatt több mint 20 milliméternyi eső várható. Emiatt ezekben a megyékben citromsárga, vagyis elsőfokú a figyelmeztetés.

Felhőszakadásra is készülni kell - Győr-Moson-Sopron, Vas és Zala megye kivételével - az ország egész területén, vagyis a helyenként kialakuló intenzív záporokból, zivatarokból rövid idő alatt is hullhat több mint 25-30 milliméternyi csapadék.

Mindemellett Bács-Kiskun, Békés, Csongrád, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a heves zivatarok miatt is elsőfokú figyelmeztetés van érvényben. Ott károkat okozó szélre is számítani kell, és nagyméretű jég is eshet.