Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Bár a három nap során várhatóan nagyobbrészt erősen felhős vagy borult lesz felettünk az ég, szombat délután az Alföldön, vasárnap az ország keleti felén hosszabb időre, Pünkösd hétfőn pedig - ha többnyire csak rövid időszakokra is, de - országszerte kisüthet a nap.

Szombaton és vasárnap szinte mindenütt várható záporeső, helyenként zivatar, illetve tartósan is eshet. A több csapadék szombaton, a Dunántúlon valószínű. Hétfőre kissé már gyengül a csapadékhajlam, keleten többfelé, az ország nyugati felén szórványosan valószínű eső, zápor, zivatar. Ezen a napon a több csapadék a Tiszántúlon várható.

A Nyugat-Dunántúlon szombaton az északi szél megerősödik, néhol viharossá fokozódik, vasárnap északkeleten is lehetnek erős széllökések. Zivatarok környezetében a szél viharossá fokozódhat.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9 és 15 fok között alakul. A legmelegebb délutáni órákban szombaton az ország nagy részén 18, 24 fok várható, de a Nyugat-Dunántúlon ennél több fokkal hűvösebb lesz, az Alföld északi részén viszont 25, 26 fok is lehet. Vasárnap a Dunántúlon 15, 19 fok ígérkezik, míg keletebbre 19, 25 fok valószínű. Hétfőn 18, 23 fokra számíthatunk.