A rendőrség rendre előre közli, hogy az egyes napokon mikor és hol tervez sebességmérést az országban, a következő hosszú hétvége sem kivétel.

Budapesten szombaton reggel 8 és 10 óra között Budapesten például a XII. kerületi Istenhegyi úton, 9 és 12 óra között a Dózsa György úton lesznek traffipaxok, délután pedig fél 3-tól 4-ig a csepeli Hollandi úton mérnek, este 8-tól 10-ig pedig a Váci úton. Győrben az 1-es főúton lesz mérés szombat délelőtt, Siófokon a 65-ös főúton a Vak Bottyán utcánál - egy autókölcsönzőnél - jelennek meg.

Vasárnap délelőtt a hajdúszoboszlóiak a Rákóczi úton, a Debrecenben pedig a Leiningen utcában lehet számítani a háromlábúakra. Szolnokok vasárnap délután a Thököly út 91-nél, Csongrád megyében pedig a 45-ös főút Szentes-Hódmezővásárhely között lesz mérés. A megyékre, napokra és pontos időpontokra bontott traffipax-forgatókönyvet a rendőrség oldalán, itt nézheti meg, az alábbi interaktív infógrafikán pedig felsoroljuk a gyorshajtás mértékétől függő bírságösszegeket.

Mennyibe kerülhet a gyorshajtás?
Create bar charts