Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Ugyanakkor nem adják fel a céljaikat, mert hisznek egy békés, haladó európai Magyarországban - közölte az Együtt-PM vezetője. A politikus úgy vélekedett: a kudarc egyik fontos oka, hogy a "kormányváltók" a jelenlegi helyzetben, ebben a struktúrában nem tudtak valós alternatívát kínálni, vonzó ajánlatot tenni Magyarország többségének.

A másik ok pedig az, hogy manipulált, választási rendszerben és a Fidesz elképesztő médiatúlsúlyával szemben kellett helyt állniuk - fűzte hozzá. "Tudomásul kell venni az eredményt, gratulálni viszont semmi ok" - fogalmazott Bajnai Gordon.

A politikus a továbbiakban hangsúlyozta, hogy holnap reggeltől megnyílik a lehetőség a "szépítésre", hiszen néhány hét múlva rendezik meg az európai parlamenti választásokat. Végül azt mondta, hogy ugyan vereséget szenvedtek, de tiszta a lelkiismeretük, mert egy jó célért becsülettel küzdöttek.

"Hiszünk abban, hogy Magyarország jobbat érdemel és az erőfeszítés előbb utóbb elnyeri a jutalmát" - fogalmazott Bajnai Gordon, aki köszönetet mondott a szavazóknak és az aktivistáknak a támogatásért.