Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Pénteken estig a középső, majd éjszaka már a keleti országrészben várható ismétlődő eső, záporeső, egy-egy zivatar is lehet. Hajnalban a nyugati határnál szakadozhat fel a felhőzet - írja előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ).

Szombaton délelőtt a Tiszántúlon is megszűnik a tartós eső, napközben elszórtan lehet kisebb csapadék. A Dunántúl nyugati felén már hosszabb időre is kisüt a nap, másutt csak estefelé csökken jelentősebben a felhőzet. Szombaton már országszerte az északnyugati, északi szél élénk, helyenként erős lesz. Zivatar környezetében átmenetileg viharos széllökés is lehet.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 9 Celsius-fok között alakul, a nyugati határnál talajmenti fagyra is számítani kell. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 11 és 16 fok között valószínű.

Vasárnap a Dunántúlon változóan, keleten erősen felhős idő valószínű, a több napsütésre nyugaton lehet számítani. Főként északkeleten, keleten várható eső, zápor. Az északi, északkeleti szél megélénkül, keleten meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 2 és 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet 13 és 18 fok között alakul.

Hétfőn változóan felhős lesz az ég, több-kevesebb napsütés várható. Napközben csapadék nem valószínű, estétől nyugaton eső, zápor már lehet. A Dunántúlon megélénkül, a Kisalföldön meg is erősödik a délkeleti szél, másutt többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 16 és 21 fok között alakul - írja az OMSZ.