Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Vasárnap a reggeli, délelőtti órákban átmenetileg szakadozottabb lesz a felhőzet, és megszűnik a csapadék, majd délutántól északnyugat felől ismét vastagabb felhők érkeznek, és előbb a Dunántúlon, majd inkább északon egyre többfelé elered az eső. A szél a nyugati, északnyugati és a déli, délkeleti között változik, és helyenként megerősödik. A legalacsonyabb hőmérséklet 1 és 8 fok között alakul, az északi és a nyugati határvidéken lesz a hidegebb.    A legmagasabb hőmérséklet vasárnap általában 7 és 13 fok között alakul, de délen 14, 15 fok is lehet - írja az MTI az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése alapján.

A jövő hét elején még sokfelé lehet eső, helyenként kiadósabb mennyiség is lehullhat az Időkép szerint. A portál prognózisa szerint nyugaton a magasban beáramló hideg levegő miatt havas eső lehet. A magasabb hegységekben a havazás sem kizárt. Estére a keleti országrészben felerősödhet az északi-északnyugati szél, erős, a Dunántúlon viharos lökésekre kell számítani. Itt már csak 4-8, a Dunától keletre még 9-15 fok várható.

A Met.hu szerint pedig kedden is borult lesz az időjárás, de csapadékra csak szórványosan, a déli országrészben kell számítani. Délutántól észak felől szakadozhat majd fel a felhőzet. Az északi, északkeleti szél az ország nagy területén erős lesz, főként a Dunántúlon, ahol viharos lökésekre is számítani kell. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 9 fok között alakul.

Szerdán már jelentősen csökken a felhőzet, ezt követően az ország legnagyobb részén már nem várható csapadék. A hét első napjaiban a Dunántúlon viharossá fokozódik az északi szél.