Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Hétfőn országszerte várható néhány órás napsütés, de már délelőtt is lesznek átmenetileg felhősebb körzetek, majd délutántól észak felől sokfelé megnövekszik a felhőzet, és elszórtan záporok is kialakulnak, néhol dörgéssel, villámlással. Délelőtt sokfelé megélénkül, az északi országrészben meg is erősödik a szél. A késő délután érkező hidegfronthoz kapcsolódóan néhol viharos szélrohamok is lehetnek. A legalacsonyabb hőmérséklet többnyire 5-11 fok között alakul, de egyes völgyekben és a Kiskunság néhány pontján ennél hidegebb is lehet. A maximumhőmérséklet 19-24 fok között valószínű.

Kedden a hajnali, reggeli órákban a déli megyékben még előfordulhatnak záporok, de napközben sok napsütés is várható. Főként az ország középső harmadában lehet erős a légmozgás. A leghidegebb órákban 3-8 fok lehet, nappal 13-17 fokig melegszik a levegő.

Szerdán napközben is sok napsütés várható. Az ország keleti felében fordulhatnak elő néhol záporok. Elsősorban az Észak-Alföldön megerősödik a szél. A minimumhőmérséklet 0 és 6 fok között valószínű, északon, északkeleten talajmenti fagy is lehet. A maximumok várhatóan 19-23 fok között alakulnak.

Csütörtökön napos, száraz idő várható. A leghidegebb órákban 3-8 fok lehet. Napközben 22-26 fokig emelkedik a hőmérséklet.

Pénteken eleinte délen még napos idő lesz, de napközben egyre többfelé várható eső, zápor. Helyenként megerősödik a szél is. A legalacsonyabb hőmérséklet 6-11, a legmagasabb hőmérséklet 18-25 fok között alakul.

Szombaton eleinte szórványosan eshet az eső, majd délutántól elszórtan zápor, esetleg zivatar is előfordulhat. Nagy területen viharossá fokozódik a szél. A leghidegebb órákban 5-10 fok lehet. Napközebn 8-13 fokig melegszik a levegő.

Vasárnap is nagy területen lesz viharos a szél. A kevés napsütés mellett szórványosan zápor is előfordulhat. A minimumhőmérséklet 0 és plusz 5, a maximumhőmérséklet 8-13 fok között alakul - olvasható az előrejelzésben.