Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Hétfőn a Dunától keletre lehet több helyen zápor, helyenként jégesővel kísért zivatar is kialakulhat. Másutt több napsütés ígérkezik és csak elszórtan várható csapadék. A legalacsonyabb hőmérséklet általában 5-11 fok között alakul, a Dunántúlon lesz a leghűvösebb. A legmagasabb hőmérséklet többnyire 19-23 fok között várható.

Kedden reggelig csak egy-egy zápor fordulhat elő, később viszont a Dunántúlon egyre nagyobb területen lehet csapadék. A keleti országrészben délután is szórványosan alakulnak ki záporok, néhol zivatarok. A leghidegebb órákban 5-13 fok lehet. Napközben többnyire 20-23 fokig melegszik a levegő, de a borultabb dunántúli körzetekben 17-19 fok valószínű.

Szerdán a déli órákig néhol lehet átmeneti zápor. Aztán viszont délnyugat felől egyre többfelé várható eső, zápor, zivatar. A minimumhőmérséklet 8-14 fok között valószínű. A nappali maximumok várhatóan 20-25 fok között alakulnak.

Csütörtökön nagy területen valószínű kiadós csapadék, intenzív zivatarok is előfordulhatnak. Emellett a szél is több helyen megerősödik, zivatarok környezetében viharossá fokozódik. A leghidegebb órákban 10-16 fok lehet. Nappal általában 18-23 fokig melegszik a levegő, de a Nyírségben akár 24-25 fok is lehet.

Pénteken is sokfelé várható további záporeső, néhol zivatar is. A Kisalföld környékén tartós esőre is számítani lehet. Emellett megerősödik, időszakosan több helyen viharossá is fokozódhat a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 11-16, a legmagasabb hőmérséklet 17-23 fok között alakul.

Szombaton is nagyrészt erősen felhős idő várható, csak rövid napos időszakok lehetnek. Sokfelé várható további eső, zápor, egy-egy zivatar. Megerősödik, néhol viharossá fokozódik a szél is. A minimumhőmérséklet 11-16, a maximumhőmérséklet 17-22 fok között valószínű.

Vasárnap is többfelé lehet eső, zápor, továbbra is nagy területen erősödhet meg a szél. A leghidegebb órákban 8-14 fok valószínű. Napközben 15-20 fokig melegszik a levegő - olvasható az előrejelzésben.