Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
A 90-es évek hajnalán kialakult új gazdasági rendben az információ szerepe felértékelődött, s a magyar sajtó - túllépve saját korlátain - igyekezett megfelelni az új kihívásoknak. Nem véletlen, hogy ekkor indult útjára a Napi Gazdaság. 1991-ben az új gazdaság információit mindenki kiéhezetten falta, az olvasót jóval több impulzus érte, mint pár évvel korábban. A Napi Gazdaság nemcsak meghatározó tagjává vált a rendszerváltás utáni magyar médiának, hanem része lett az üzlet iránt érdeklődők életének, nap nem indulhatott nélküle.

18 év - és 5000 lapszám - sok idő, ez alatt sok minden változott. Őszintén megvallva, nem emlékszem, hogyan nézett ki a Napi a mostani lazacszín előtt. Ez nem is baj, az üzleti életben úgyis fontosabb a belbecs, mint a külcsín, s a tartalmi igényesség az egyik legfontosabb ismérve a modern gazdasági sajtónak. A Napi Gazdaság szerkesztősége napjaink felgyorsult információs környezetében is emelt fővel járhat, mert még mindig képes híreivel, információival, sajátos nézőpontjával értéket teremteni az üzleti olvasók számára.

Nem tagadom, a Napi Gazdaságot valamelyest máshogy nézem, mint az átlagos olvasó. Két és fél éve nagy örömmel vettem, amikor a részben hozzám köthető médiacsoport, a CEMP tulajdonrészt szerzett benne. Mivel a CEMP alapvetően az interneten birtokol meghatározó pozíciókat a magyar médiapiacon, külön öröm számomra, hogy a Napi Gazdaság a nyomtatott lapok között élenjáró szereplő az online tartalomfejlesztésben.

Kedves Olvasók! Úgy vélem, hogy 18 év és 5000 szám után is érdemes a Napit minden reggel fellapozni, mert segíthet Önöknek napjaink komplex gazdasági folyamatai értelmezésében, megértésében és azoknak az üzleti élet mindennapjaira történő lefordításában. Ugyanakkor remélem, hogy a Napi munkatársainak magas szakmai felkészültsége, innovatív képessége biztosítja azt, hogy a kiadvány a mostaninál is kerekebb jubileumokat ünnepelhessen.

Tisztelettel:
Dr. Spéder Zoltán,
a CEMP elnöke