Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az elnökségbe Benedek Tibor, Biros Péter, Boros Tamás, Faragó Tamás, Gergely István, Hoffmann Tamás, Kovács István, Magyar József, Nyíri Zoltán, Pázmányi Gábor, Szivós István és Tóth Sándor került be szintén ellenszavazat nélkül.

A választás előtt Kemény Dénes rövid beszámolójában összegezte a ciklus eredményeit, és még ha a riói szereplést csalódásnak is nevezte, emlékeztetett rá, hogy más sportágban egyetlen magyar csapat sem lehetett az olimpián.

A hazai rendezésű eseményeket sikeresnek nevezte. A jövő júliusi vb-n a vízilabdás eseményeket az MVLSZ szervezi, és a 2020-as Eb-ig még egy világversenyt Magyarországra hozna. Kommunikációban és sportdiplomáciában is elégedetten összegezte a négyéves időszakot. A tao-pályázatok a minőséggel szemben a mennyiséget támogatja, a jövőben a tehetséggondozást helyezné fókuszba, hiszen ennek döntő jelentősége van a felnőtt válogatottak szereplésében.

Benedek Tibor szövetségi kapitány üzenetet küldött a közgyűlésnek, ebben a sajtóban már megjelentek hangzottak el: nem folytatja szakvezetőként, ugyanakkor elnökségi tagként segítené a szervezetet.

Az ellenőrző testület elnöke Kállai Sándor lett, tagjának Auth Róbertet és Cséfay Beátát választották ellenszavazat nélkül.