A Dunán levonuló árhullám miatt, az esetleges károk megelőzése érdekében rendkívüli intézkedéseket vezet be az Erste Bank Hungary Zrt. Ennek keretében a bank szentendrei fiókja csütörtöktől az árhullám levonultáig zárva lesz, a társaság Duna-parti székházában pedig elővigyázatosságból felkészülnek egy esetleges rendkívüli helyzetre. Az intézkedések a bank üzletmenetét nem befolyásolják, az ügyfelek kiszolgálása folyamatos.

A Dunán levonuló árhullám miatt rendkívüli intézkedéseket rendelt el az Erste Bank Hungary Zrt. A bank Duna partján lévő szentendrei fiókja június 6-tól az árhullám levonultáig ideiglenesen zárva lesz.

Az érintett ügyfelek a szentendreihez legközelebb lévő két óbudai (1039 Budapest, Heltai Jenő tér 15. és 1033 Budapest, Flórián tér 3.) bankfiókot kereshetik fel. A legközelebb lévő bankjegykiadó automata pedig Pomázon (2013 Pomáz, Huszár u. 5. Posta) és Óbudán (1039 Budapest, Heltai Jenő tér 15.; 1033 Budapest, Flórián tér 3.) található, továbbá a takarékszövetkezeti ATM-ek is rendelkezésre állnak, hiszen az Erste ügyfelei ezen bankjegykiadó automatákból ugyanolyan feltételekkel tudnak készpénzt felvenni, mint az Erste ATM-ekből.