Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Csütörtökön átmenetileg tovább csökken a felhőzet, északkeleten lehet kisebb eső. Az esti óráktól észak felől újra felhősödés kezdődik, és északon helyenként eső, zápor is kialakul. A délnyugati szél, majd estétől az északnyugatira forduló szél többfelé megerősödik. A késő esti órákban az északi országrészben viharos széllökések várhatók. Késő estére 13 és 18 fok közé csökken a hőmérséklet.

Az OMSZ péntek éjfélig figyelmeztető előrejelzést adott ki a viharos szél miatt Magyarország hat megyéjére: Győr-Moson-Sopron, Komárom, Pest, Nógrád, Heves, valamint Borsod-Abaúj-Zemplén megyékre. A csütörtöki késő esti óráktól az északnyugati, északi megyékben a szelet viharos (60-80 km/h) lökések kísérik a péntek reggeli órákig.

Pénteken észak felől csökken a felhőzet, a csapadékzóna dél felé fokozatosan elhagyja az országot. Délután már többnyire változóan felhős lesz az ég, több-kevesebb napsütésre lehet számítani, és csak helyenként fordulhat elő zápor. Az északnyugati szél többfelé megélénkül, az Észak-Dunántúlon megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 7 és 12 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és 17 fok között valószínű.