Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Közbeszerzési Értesítőben megjelent felhívás kimondja, hogy az angol nyelvű alap- és mesterképzésre költségtérítéses hallgatókat várnak. A majdani nyertes közvetítő részletesen tájékoztatja a jelentkezőket a költségekről, és segít összeállítani a magyarországi tanulmányi célú vízumigényléséhez szükséges dokumentumokat.

A regisztrációs díj 200 euró, ez csak egyszer, az első évben fizetendő és nem térítendő vissza. Az előkészítő év és az angol nyelvű alap (BSC) képzési programok tandíja évi 3950 euró. (A díj tartalmazza a hallgatók toborzásáért és a felvételi vizsgáik megszervezéséért járó ügynöki jutalékot.) A mesterképzési programok tandíja évi 4400 euró - szintén a jutalékkal együtt.

A járulékos költségek a következők: a kollégium havi 120 euró, de 5 hónapot előre kell fizetni. Az internet használatért további havi 20 eurót kell fizetnie a kínai hallgatónak. Az általános kaució 500 euró, de ez - elszámolás után - a tanulmányi szerződés hivatalos megszűnésekor vissza jár. Az egészségügyi biztosítás díja pedig évi 250 euró - a biztosítás megléte a hallgatói beiratkozás és a bejelentkezés feltétele.

Ajánlatot az tehet, aki az elmúlt három évben két tanévre, legalább 15 kínai hallgatót toborzott, valamelyik európai felsőoktatási intézménybe.

Az ajánlatok beadási határideje február 2. Az értékelésnél a minőségi kritériumok közül 20 súlyszámot ér az ajánlattevő szakembereinek tapasztalata és 10-et azok kínai nyelvtudása. Az ár viszont 70 súlyszámmal szerepel az értékelésben.