Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Közlésük szerint a pályázat most kezdődő, második szakaszában az adatok feldolgozása és kiértékelése zajlik. A vonatkozó kormányrendelet alapján a Nemzeti Eszközkezelő Zrt. pályázatot hirdetett az otthonukat elveszített vagy kényszerértékesítésre kijelölt devizahiteles családoknak az ócsai szociális lakóparkban épült házak bérleti jogára. A pályázat lebonyolítására a Magyar Máltai Szeretetszolgálat kapott felkérést.

A pályázatot elektronikus úton a www.ocsalakaspalyazat.hu honlapon és postai úton is be kellett nyújtani. A február 15-én postára adott adatlapokat a pályázat kezelője még elfogadja.

A pályázatok benyújtására szolgáló honlapon összesen 701 érdeklődő regisztrált, közülük azonban 113 felhasználó nem aktiválta regisztrációját, az ő jelentkezésüket a rendszer inaktív kategóriába sorolta.

Az előzetes bírálatra és a javaslattételre március 20-ig adott időt a kormány rendelete. Az előírások szerint a végső döntést meghozó ötfős bizottságot március 14-ig kell megalakítani. A nyertesek kiválasztásának határideje március 25. - áll a közleményben.