Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Hétfőn eleinte még országszerte számítani lehet néhány órás napsütésre. Főleg délutántól viszont már helyi záporok, zivatarok alakulnak ki, nagyobb eséllyel a középhegységekben és délnyugaton. Emellett fokozatosan megélénkül, napközben többfelé megerősödik, a Kisalföldön néhol viharossá fokozódik a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet általában 5-13 fok között alakul, az Északi-középhegység völgyeiben azonban hidegebb is lehet. A legmagasabb hőmérséklet 26 fok körül valószínű.

Kedden erősen felhős vagy borult lesz az ég, országszerte várható eső, zápor, helyenként zivatar is lehet. Egyre nagyobb területen megerősödik, több helyen viharossá fokozódik a szél. A leghidegebb órákban 10-15 fok lehet. Nappal 12-21 fokig melegszik a levegő, a Dunántúlon lesz hűvösebb.

Szerdán délelőtt a Tiszántúlon is megszűnik a tartósabb csapadék, később ott is csak helyenként lehet záporeső. A szél viszont továbbra is sokfelé erős, helyenként viharos lesz. A minimumhőmérséklet 4-10 fok között valószínű. A nappali maximumok 13-17 fok között alakulnak.

Csütörtökön gyengén felhős, napos időre lehet számítani. Késő délutántól viszont nyugaton helyenként kialakulhat zápor. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 1 és plusz 6 fok között alakul, talaj menti fagy több helyen is lehet. A legmagasabb hőmérséklet 16-20 fok között valószínű.

Pénteken, május elsején többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, többfelé várható eső, zápor, néhol zivatar is előfordulhat. Sokfelé megerősödik, helyenként viharossá fokozódik a szél. A leghidegebb órákban 4-9 fok lehet. Napközben 11-19 fok között alakul a hőmérséklet, északnyugaton lesz hűvösebb.

Szombaton hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, már csak helyenként várható záporeső. A minimumhőmérséklet 4-9, a maximumhőmérséklet 14-19 fok között valószínű.

Helyenként vasárnap is lehet záporeső. A legalacsonyabb hőmérséklet 3-8, a legmagasabb 16-21 fok között valószínű - olvasható az előrejelzésben.