Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A hét első napján változóan felhős lesz az ég, több-kevesebb napsütéssel, majd délután délnyugaton, nyugaton megvastagszik a felhőzet, és ott néhol már eső, zápor is lehet.

A hőmérséklet délután 16 és 22, késő este 12 és 17 Celsius-fok között valószínű. (Elő lehet venni a nagy kabátot? - Erre számíthat a héten.)

Az éjszaka folyamán azonban délnyugat felől egy kiterjedt csapadékzóna éri el a dunántúli térséget, így kedd éjfélig ott sokfelé számíthatunk ismétlődő esőre, záporra. A legnagyobb csapadékmennyiség a Dunántúl nyugati felén várható, ahol a 24 órás csapadékösszeg területi átlagban is elérheti a 20, a nyugati megyékben a 30 mm-t. Lokálisan, intenzívebb csapadékgócokban azonban - nagyfokú bizonytalanság mellett - akár ennél több, 50-60 mm csapadék is összegyűlhet - figyelmeztet az OMSZ.

Kedden a nap második felében a délkeleti, keleti régióban elszórtan zivatarok alakulhatnak ki, lokálisan nagyobb mennyiségű csapadék (15-20 milliméter) és viharos szél (60 km/h-nál nagyobb) kíséretében.