Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A nyilvános jegyzési időszak legkésőbb november 20. 14 óráig tart. Ezzel párhuzamosan zártkörű részvény-értékesítésre is sor kerül az intézményi befektetők részére. A részvények a Concorde Értékpapír Zrt., az Equilor Befektetési Zrt., az Erste Befektetési Zrt. és a Raiffeisen Bank Zrt. kijelölt fiókjaiban jegyezhetők - közölte a DH hétfőn.

Guy Dymschiz, aki testvérével, Doron Dymschiz-cel együtt a Duna House csoport társtulajdonosa és vezetője elmondta, hogy a részvényértékesítés elsődleges célja a tőkebevonás, annak érdekében, hogy a társaság a jelenlegi kedvező piaci környezetben regionális akvizíciókon keresztül is tovább fejlődhessen.

A DH részvényei minden forgalmazónál személyesen, illetve meghatalmazott útján jegyezhetők. Emellett egyes forgalmazóknál lehetőség van telefonon, emailen, faxon, illetve online jegyzésre is. A jegyzés feltétele, hogy a részvényjegyző rendelkezzen értékpapírszámlával valamelyik forgalmazónál, részvényjegyzési nyilatkozatát leadja, és a jegyezni kívánt részvénymennyiség maximum árral számított ellenértékét a forgalmazónál vezetett ügyfélszámlára legkésőbb a jegyzési időszak lezárásáig átutalja. Az értékpapír és ügyfélszámlával még nem rendelkezőknek a felsorolt forgalmazóknál kell számlát nyitniuk ahhoz, hogy részt vehessenek a jegyzésben.

A végleges árat a jegyzési időszak lezárását követően 2 munkanapon belül kerül határozzák meg. A nyilvános jegyzésben részt vevők esetében a végleges ár a maximális részvényenkénti árat nem haladhatja meg. Amennyiben a zártkörű értékesítésben a maximális árnál alacsonyabb ár alakul ki, úgy ez lesz az irányadó a nyilvános jegyzésben résztvevők körében is. Ugyanekkor határozzák meg a jegyzési igények kielégítésének mértéke is.

A társaság részvényeivel minden részvénytulajdonos az első kereskedési naptól kezdheti majd meg a kereskedést. E napot a BÉT jelöli ki, az értékesítés sikeres lezárását követően.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!