"Dorkota Lajos (képünkön), a MEKH elnöke, a mai napon két elnökhelyettest nevezett ki. Az általános elnökhelyettesi széket már korábban betöltötték. Szalóki Szilvia közszolgáltatásokért felelős elnökhelyettesi pozícióban folytatja munkáját. 2013. január 1-től ő volt a MEKH jogelődjének víziközmű-szolgáltatás felügyeletéért felelős elnökhelyettese egészen a MEH jogállásának megváltozásáig.

A nemzetközi kapcsolatokért felelős elnökhelyettesi pozícióra Nyikos Attila kapott kinevezést. Ő korábban a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon vezette a Nemzetközi Főosztályt. Általános elnökhelyettesnek már korábban Paróczai Csabát nevezte ki Dorkota Lajos, aki a Fejér Megyei Kormányhivatalban is segítette munkáját.

A Magyar Közlönyben július 25-én megjelent Szervezeti és Működési Szabályzat lehetővé teszi a Hivatal hatáskörébe tartozó közszolgáltatások még hatékonyabb felügyeletét és ellenőrzését. Az elnök és a kinevezett három elnökhelyettes irányításával az új szervezet elsődleges célja a felelős, fogyasztóközpontú piacszabályozás" - fogalmaz a szervezet közleménye.