Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Bangóné Borbély Ildikó (MSZP) szavai szerint a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető Rogán Antal a rongyrázás egészen elképesztő fokozatát mutatta be, amikor helikopterrel utazott egy vidéki esküvőre. Kifejtette: amikor az ügy kiderült, "a miniszter hazudott, fenyegetőzött, majd néhány napra köddé vált", miközben megüzente, hogy az esetet lezártnak és magánügynek tekinti. 2007-ben polgármesterként viszont még azt mondta, hogy egy politikus élete nem magánügy, azt nem szabad titkolni - hangsúlyozta.

Rogán Antal azt felelte: ha helikopterügyben egy szocialista képviselő kritizálja, akkor elég lenne annyit felelnie, hogy Kóka János. Hangsúlyozta, elismeri, hogy hibázott, és az ügynek számára van egy nagyon komoly tanulsága: az, hogy politikus magáncélból soha nem használhat helikoptert, még akkor sem, ha ezt a felesége megengedheti magának.

Viszonválaszában Bangóné Borbély Ildikó azt felelte, férfiatlan, hogy Rogán Antal "a feleségével takarózik". Legyen már férfi, vállalja a felelősséget, ne bújjon a felesége szoknyája mögé! - szólította fel lemondásra a minisztert.

Rogán Antal kijelentette, büszke a feleségére, aki sikeres és ügyes nő, de azt nem tudja, hogy a szocialista képviselőre büszke-e a férje, illetve büszke volt-e rá, amikor 2004-ben egy olyan kampány plakátjain szerepelt, amit "kifejezetten a magyarok ellen" folytattak.