Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Éjszaka eleinte gyengén felhős időre számíthatunk, majd főként az északi és középső tájakon köd, az Északi-középhegység térségében zúzmarás köd képződik, illetve a Tiszántúlon megnövekszik a felhőzet. Csapadék nem várható, legfeljebb a ködös területeken lehet szitálás, hószállingózás.

Szombaton az ország nagy részén a köd feloszlása után változóan felhős lesz az ég, de helyenként tartósabban megmarad a köd és az alacsonyszintű felhőzet, illetve a Tiszántúlon erősen felhős lesz az ég. A keleti határvidéken helyenként kisebb eső, havas eső, havazás előfordulhat, másutt csapadék nem valószínű. Ma mérsékelt marad a légmozgás, holnap megélénkül, néhol megerősödik az északi szél.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és -6 fok között alakul, de a havas, szélvédett, derült vidékeken -7, -10 fok is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton -2 és +4 fok között várható.

Vasárnap a Dunántúlon a fátyolfelhők mellett némi napsütés is valószínű, a Dunától keletre viszont erősen felhős vagy borult lesz az ég, estétől csökken majd mindenütt a felhőzet. A déli óráktól főként a Dél-Alföldön, a Tiszántúlon várható eső, havas eső, majd egyre inkább hó. Az északnyugati szél a Dunántúlon megerősödik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -1 és -6 fok között, a gyengén felhős, havas tájakon -10 fok közelében alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 0, +4 fok között valószínű.