Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt által kiírt nyílt közbeszerzés eredménye a Közbeszerzési Értesítőben jelent meg. A Lavinamix Építő Kft. ajánlata volt a legolcsóbb, bár ez is meghaladta az eredetileg becsült nettó 3,2 milliárd forintot. A NIF a nyertessel a szerződést május 10-én megkötötte. A céginformáció adatai szerint a Lavinamix Építő Kft. 21 éve alakult, a jegyzett tőkéje 500 millió forint, a tulajdonosa pedig egy gyáli lakóhelyű magánszemély.

A feladat része - egyebek mellett - az autópálya mindkét oldalán nagy sebességű mozgás közbeni (HSWIM) tengelyterhelés-mérő és forgalomszámláló rendszer kialakítása, továbbá  tengelysúly- és össztömegmérő állomások kialakítása mérlegházzal, mérőberendezésekkel kompletten, illetve a megközelítést, csatlakozási kapcsolatokat biztosító utak, parkolók kialakítása.

Ajánlatot tett még az STR Építő Kft., a TRSZ Kft., a Colas Út Zrt., illetve az SDD Konzorcium. Ez utóbbi tagjai a Dömper Kft., a Subterra - Raab Kft. és a Pannon-Doprastav Kft.