A magazin a legértékesebb magyar celebek-listát az NRC kutatócéggel közösen állította össze, az online kutatás a celebek ismertségét, kedveltségét és hitelességét mérte, a Forbes által felkért zsűri pedig ezeken kívül a sztárok pénztermelő képességét, profizmusát, tartalmasságát és közösségi médiás jelenlétét pontozta - számolt be az Index.

A negyedik helyen az RTL Klubos Sebestyén Balázs végzett.- a top 10-ben ő az egyetlen, aki nincs jelen sem a Facebookon, sem az Instagramon.

Az ötödik legértékesebb magyar celeb D. Tóth Kriszta, utána a tavalyi első Alföldi Róbert következik, míg a hetedik helyen Liptai Claudia áll. Az első tízbe befért még az énekes Tóth Gabi és Hajós András.

Több új szereplő is akad a teljes listán: többek közt az RTL-es műsorvezető Lilu, a gasztroceleb Mautner Zsófi és a színész Stohl Adrás.

Alföldin kívül nagyot zuhant még Kovács Ákos, a tavalyi harmadikról a 15. helyre, amit a Forbes szerint a Telekom-botránynak köszönhet, és Gundel-Takács Gábor, aki tizenegy helyet esett vissza, és idén csak a tizenhetedik.