Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Éjszakára csökken a felhőzet, illetve a csapadékhajlam, majd vasárnap a napsütés mellett erőteljes gomolyfelhő-képződésből elsősorban északon, északkeleten ismét előfordulhatnak záporok, zivatarok, néhol heves zivatar is. Szélerősödés csak zivatar környezetében valószínű.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 16 és 22 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 30 és 36 fok között várható - olvasható a met.hu-n.

Európában a Brit-szigetek és Franciaország térségétől a Balti-tenger vidékéig továbbra is középpontjával a szigetország fölött örvénylő ciklon alakítja az időjárást. Hatására ezeken a területeken többfelé felhős az ég, eső, zápor, zivatar is kialakul.

Európa más részein, a kontinens déli részén elhelyezkedő magasnyomás peremén általában napos az idő, de a gomolyfelhőkből elszórtan záporok, zivatarok is előfordulnak. A legmelegebb idő a Balkán-félszigeten van, elsősorban ott mérnek 35 fok feletti csúcsértékeket. Vasárnap estig a Kárpát-medencébe továbbra is igen meleg, időnként nedvesebb levegő áramlik, kedvezőek a feltételek záporok, zivatarok kialakulására.