Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Zavartalan a forgalom az M5-ös autópályán Kiskunfélegyházánál, ahol korábban két baleset is történt szombat délután - közölte a rendőrség. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Hürkecz Zoltán korábban elmondta: nem sokkal fél kettő után az autópálya 108-as kilométerénél eddig tisztázatlan okból felborult egy román rendszámú személyautó. A járműben négy ember ült, közülük ketten megsérültek. Az érintett szakaszon a helyszínelés idejére a belső sávot lezárta a rendőrség, a járművek a külső és a leállósávot használhatják - tette hozzá a szóvivő.

Jelezte, 15 óra körül néhány száz méterre újabb karambol történt: egy személyautó hátulról ütközött neki egy másik gépkocsinak, mely ezt követően árokba csapódott és felborult. A balesetet okozó járműben ketten ugyancsak megsérültek - közölte Hürkecz Zoltán.

Máshol is elhárult az akadály

Újra teljes szélességében járható az 1-es számú főút Tatabányánál, mivel a korábban itt történt baleset helyszínelését a rendőrség befejezte. Az érintett útszakaszon a forgalom újra zavartalanul halad - közölte a police.hu.

A honlap korábban arról tájékoztatott, hogy három személygépkocsi ütközött össze szombaton kora délután az 1-es számú főúton Tatabányánál. A közúti baleset személyi sérüléssel járt, ezért a helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrség az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárta.

A katasztrófavédelem veszélyhelyzeti értesítési szolgáltatása arról számolt be, hogy a balesetben két ember sérült meg, egyikük súlyosan, mindkettőjüket a mentők látták el. A mentőszolgálat munkatársai egy embert kórházba vittek - közölte a police.hu.