A gáláns osztogatásból kimaradt a Magyar Export-Import Bank Zrt. és a Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt., ahol 2015 óta nem kaptak a vezetők sem prémiumot sem jutalmat - olvasható a lapban.

Legtöbb, nyolcvanszázalékos prémiumot az Észak-dunántúli Vízmű Zrt. műszaki vezérigazgató-helyettese és a Duna Menti Vízmű Zrt. műszaki igazgatója kapta, összeget azonban nem sikerült megtudni a lapnak. Számításaik szerint a MÁV Zrt.-nél  23,6 millió forintot oszthattak szét a felső vezetés premizálására. Dávid Ilona vezérigazgató éves szinten hatvanmillió forintot keres, ehhez jön a tízszázalékos prémium, ami hatmillió forint. A vezérigazgató-helyetteseknek éves szinten 21,6-36 millió forint jön össze, tízszázalékos prémiumuk ezt további 2,1-3,6 millió forinttal fejeli meg.

A MÁV Zrt. biztonsági és a jogi igazgatója 20 százalékos prémiummal 4,3 millió forintot vihetett haza. A MÁV Start Zrt. vezére Csépke András vezérigazgató 3,6 milliós jutalmat érdemelt 2016-ban.

A Magyar Posta új vezérigazgatója, Illés Zoltánöt hónap munka után ötmillió forint prémiumot könyvelhetett el.

A légi irányító HungaroControl Zrt.-t  vezető Szepessy Kornél 3,4 milliós jutalmat kapott havi 3 milliós fizetése mellé.

A Magyar Fejlesztési Bankhoz tartozó követeléskezelő MKK Zrt. vezérigazgatója 9,3 millió forintot, míg a földgáztárolással foglalkozó MMBF vezérigazgatója, Kiss Csaba Attila 8,4 millió forintot kapott munkája elismeréseként pluszban.

Orbán Viktor miniszterelnök 2013-ban még felháborodott az állami cégvezetők jutalmának nagysága hallatán, ekkor született a döntés arról, hogy a kétmillió forint feletti részt vissza kell fizetni.